foto

Edward Akrout

  • nar. 27.9.1982 (38 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alia's Birth
2017 Rodin
Trpká úroda
Vražedný instinkt
2016 Love Is Thicker Than Water
2015 Sword of Vengeance
2014 Reflections
2013 Řežba v Tombstone
2012 Full Firearms
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2010 Swinging with the Finkels

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Confessions (E04)
2018 Na mušce (TV seriál)
Sorry Baby (S01E04)
Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S02E04)
Kapitola třetí (S02E03)
2017 Strangers (TV seriál)
Terapeutka (TV seriál)
Morgan Stop (E02)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Noční můra (S04E04)
Oko za oko (S04E03)
Černá díra Kalkaty (S04E02)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Houdini and Doyle (TV seriál)
The Monsters of Nethermoor (E06)
The Curse of Korzha (E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda v cíli (S18E03)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Pravda ve víně (S03E09)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (4)
2012 Borgiové (TV seriál)
Kouzelný klam (S02E03)
Býk Borgiů (S02E01)
2011 Borgiové (TV seriál)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
Francouzský král (S01E06)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2017 Voyeur
2014 Vilém Dobyvatel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky