foto

Miro Remo

  • nar. 9.4.1983 (37 let)
    Ladce, Slovensko, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Ceny české filmové kritiky

Slnko v sieti

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Cooltúra
Richard Müller: Nepoznaný
2014 Comeback
Vrbovský veter
2012 Beverly Hills 01863 (TV film)
Tibor Huszár - Návrat späť
2011 Pohoda
Slovenské kino (TV seriál)
2009 Arsy-Versy (studentský film)
2007 Studený spoj
2006 Ecce Homo
Jano

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Láska pod kapotou
2016 Cooltúra
Richard Müller: Nepoznaný
2014 Báječní muži v ulítlých snech
Comeback
Vrbovský veter
2013 Celnice: Ježkovy voči (TV film)
2012 Beverly Hills 01863 (TV film)
Konzervy času (TV seriál)
Tibor Huszár - Návrat späť
2011 Fotografi (TV seriál)
Nezvyčajné príbehy na slovenskom sídlisku (TV seriál)
Osmičkári (TV film)
Pohoda
Slovenské kino (TV seriál)
2009 Arsy-Versy (studentský film)
2007 Studený spoj
2006 Ecce Homo
Jano

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)
2010 Umenie 2013 (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Poslední autoportrét

Host

TV pořady

2018 Ceny české filmové kritiky 2017 (TV pořad)
2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce