foto

Demetri Martin

  • nar. 25.5.1973 (44 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Demetri Martin, známý především jako americký komik a herec, se narodil v Turlocku (Kalifornie) 25. 5. 1973. Martin se věnoval studiu na univerzitě Yale a NYU School of Law při plném stipendiu. Momentálně můžeme Martina spatřit v jeho vlastní show na Comedy Central. Jeho inspirací se stal komik Steven Wright.

První větší role Martina čekala v kriminální komedii PŘEBER SI TO ZNOVU, kde představoval osobního asistenta. Moderoval v pořadu If I a za něj i obdržel cenu Perrier Comedy Award na Festival Fringe v Edinburgu. Zahrál si i v oblíbeném hudebním seriálu FLIGHT OF THE CONCHORDS . Svůj smysl pro humor předvedl v televizním seriálu IMPORTANT THINGS WITH DEMETRI MARTIN. V dalším hudebním díle ROCKER se objevil jako Kip. Hlavní roli si získal ve filmu ZAŽÍT WOODSTOCK, kde jako Elliot Tiber uspořádá největší hudební událost té doby.

Nyní žije Demetri se svoji ženou v New Yorku. Hraje na hodně hudebních nástrojů, jezdí na skateboardu a má rád hádanky.

Kristýna "kika771" Kolářová

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dean
2014 Last Time You Had Fun, The
Sequoia
2013 Hlas
2011 Nákaza
Noc je ještě mladá
2009 Paper Heart
Zažít Woodstock
2008 Rocker
2002 Přeber si to znovu

TV seriály

2017 Zviřátka (TV seriál)
Roaches (S02E03)
2016 Nová holka (TV seriál)
Goosebumps Walkaway (S05E10)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Dokumentární

2007 Demetri Martin. Person. (TV film)
100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Dean

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Dean
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace