Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vezmi ma vecer Domov je u nas prelozene ako Noc je jeste mlada. Majkl Dowz ako reziser mi teda vela nehovori, ale ako komedia sa to da dobre zniest, Topher Grace /Traffic- Nadvlada Gangu/ neprehraval, Tereza Palmer /Wolf Creek 2005/ bola nadherna a vyborna bola aj Anca Farys. Zvysni herci mi nehovorili nic, ale ako komedia to dobre a rychlo uplynie, obcas sa da aj zasmiat : 60 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle mého odborností nedotčeného názoru jsem viděl standardní romantickou komedii, která obsahovala přesně to, co při sledování podobného filmu vyžaduji - hlavního sympaťáka, příjemnou bankéřku, kamaráda z neznámé planety i přiměřenou porci humoru a sexu. K tomu všemu jako bonus vyhrávaly osmdesátkové vypalovačky, takže mi k hodnocení neustále přiskakovala čtvrtá hvězda, ale k jejímu rozsvícení z dosud ne zcela jasných příčin nakonec nedošlo. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera vypada jak z osmdesatejch let, kde se parta spoluzaku ze stredni, dnes uz dospelejch lidi sejde na kalbe a zacnou se tam chovat jak retardi. Opravdu nechapu, jak ta sestava muzou bejt pravnici atd., kdyz se chovaj, jak kdyby ze stredni nikdy nevypadli. Jinak to jede podle klasickyho principu, kde chce looser sbalit sexy pipinu. Dej sice neni nejak extremne vtipnej, ale sem tam se nakej forek povede, hlavni dvojka looseru jsou sympataci a hraje docela pohodova hudba, takze tech 90 minut to zabavi a za me tak slusny 3*. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Relativně povedená komedie, ale zasazená do hnusně blejskavých osmdesátek, což opravdu nemusím. Jeden večer, jedna párty, spousta změn pro bývalé spolužáky, co se na pár hodin cítí a chovají zase jako na střední škole. Vůbec to není špatný film, jen mě tu nic extra nenadchlo. Tak akorát příjmená zábava na 3* hvězdy, nic víc. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu příjemná komedie bez trapáren a záchodového humoru. S příběhem, jehož kostra je typu: "potkat dívku svých snů - konečně jí sbalit - pak ji ztratit - a nakonec... hádejte co :-)" , se každý z nás jistě nesčetněkrát setkal... Filmaře to baví, a my jim to kupodivu žerem. Noc je ještě mladá ale patři do kategorie komedie / romantický, kde není nic nucené a člověk se dobře baví. Teresa Palmer opět velmi sexy a soundtrack s pár nezapomenutelnými hity. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • V půjčovně se mezi jinými nachází také kazeta s filmem Krysa, ten byl však natočen až v roce 2000. (Tygrys)
  • Autá, na ktorých jazdia postavy vo filme, majú poznávacie značky začínajúce číslom 4. V osemdesiatych rokoch minulého storočia sa poznávacie značky v Kalifornii začínali číslom 3. (Arsenal83)

Reklama

Reklama