foto

Marie-Christine Adam

  • nar. 24.9.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Docteur ?
Pokoj 212
2017 A Whole World for a Little World
Baby Phone
2016 Les Liens du cœur (TV film)
2015 Chez Victoire: Nouvelle Vie (TV film)
Pařížská blbka
2014 Bébé à tout prix
Chůvička
Prêt à tout
Ça va passer... Mais quand? (TV film)
2013 Obětní beránek
2012 Kapitál
L'Homme de ses rêves (TV film)
La Victoire au bout du bâton (TV film)
Les Voies impénétrables (TV film)
Paříž-Manhattan
Život té druhé
2011 Životní šance
2010 Zítra se vdávám (TV film)
2009 Erreur de la banque en votre faveur
Můj život v Neuilly
2008 Deux jours à tuer
Disco
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Lov na boháče
Nos amis les parents (TV film)
2005 Další, prosím!
Jeden zůstává, druhý odchází
2004 Je serai toujours près de toi (TV film)
Le plein des sens
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
Lásko moje, kde jsi?
Rozvod po francouzsku
Sedm let manželství
2001 Přece bych ti nelhal!
2000 Herci
1999 Rozvrat
Trafic d'influence
1998 Clone, Le
Dormez, je le veux!
L'Annonce faite à Marius
Un amour de cousine (TV film)
1997 Ballade de Titus, La
Comme des rois
Silver Shadow
Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1996 Delphine 1, Yvan 0
Řidič a fantom
1995 Fils de flic (TV film)
Francouzský polibek
1994 Elles n'oublient jamais
1993 Contrôle d'identité (TV film)
1991 Génération oxygène
Mohamed Bertrand-Duval
1990 Déjeuner de Sousceyrac, Le (TV film)
Sladká pomsta
1987 Deux crocodiles, Les
1985 Šílená láska
1980 Aventures de guidon fûté, Les
1979 Au théâtre ce soir: Une nuit chez vous Madame (TV film)
1978 Freddy
1977 Oh Archibald (TV film)
1974 Impossible... pas français
1973 Au théâtre ce soir: Le bonheur des autres (TV film)

TV seriály

2019 Tropiques criminels (TV seriál)
Nina (TV seriál)
Otages (S05E12)
En mal d'enfant (S05E10)
Contretemps (S05E09)
další epizody (11)
2018 Nina (TV seriál)
Cours toujours (S04E10)
D'une rive à l'autre (S04E09)
Ne dis jamais (S04E08)
další epizody (10)
2017 Nina (TV seriál)
Celui qui n'a jamais (S03E09)
La vie devant eux (S03E06)
Love song (S03E05)
další epizody (5)
2016 Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Nina (TV seriál)
Sur le ring (S02E09)
Papa où t'es ? (S02E08)
Maternité (S02E07)
další epizody (9)
2015 L'Amour à 200 mètres (TV seriál)
Nina (TV seriál)
La dernière épreuve (S01E08)
Solitudes (S01E07)
Qui trop embrasse (S01E06)
další epizody (7)
Mes chers disparus! (TV seriál)
Partir, revenir ? (E06)
Vivre sa vie... à quel prix ? (E05)
Aimer sans mentir ? (E04)
další epizody (6)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Ultime recours (S09E04)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chute libre - Partie 1 (S09E07)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Podezření (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Une vie de chien (S02E02)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Laverie de famille (TV seriál)
2002 72 hodin (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Des héros ordinaires (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Bonnes et mauvaises surprises (S02E01)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Matin Bonheur (TV pořad)