foto

Jefferson Kibbee

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)

TV seriály

2002 She Spies (TV seriál)
2001 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Dead Reckoning (S11E20)
The Return of Jessie (S11E18)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Broken Promises (S11E06)
Bad Boyz (S11E03)
A Knife in the Heart (S11E02)
1999 Angel (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Bitter Homes and Guardians (S07E31)
Unpleasantville (S07E27)
The Kyle High Club (S07E20)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The Rumor Whisperer (S07E12)
Where the Hookers Grow (S07E09)
Four Affairs and a Pregnancy (S06E24)
další epizody (4)
1997 Melrose Place (TV seriál)
Everybody Comes to Kyle's (S06E11)
Secrets and Wives (S06E07)
No Time for Sperm Banks (S06E03)
další epizody (4)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Týden posledního ročníku (S07E30)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Farewell, Mike's Concubine (S05E09)
Un-Janed Melody (S05E05)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Love and Death 101 (S03E23)
Bye, Bye Baby (S03E16)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Burkeho zákon (TV seriál)
Dead at 21 (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
With This Ball and Chain (S02E22)
Reunion Blues (S02E16)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dělníci lásky (S04E19)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Three's a Crowd (S01E22)
1992 Heights (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Lonely Hearts (S01E08)
Second Chances (S01E06)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
Salute Your Shorts (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Matka nutná (S02E10)
Prošel / Neprošel (S02E06)
Víkend v Palm Springs (S01E15)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pokušení sedmnáctého roku (S01E08)
Příběhy ze života (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wheels and Deals: Part 2 (S04E10)
Old Haunts in the New Age (S04E06)
God Is a Bullet (S04E05)
další epizody (6)
1988 Superboy (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Valdez přichází

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Labutí píseň (S03E07)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky