foto

Jukie Nakama

  • nar. 30.10.1979 (39 let)
    Urasoe, Okinawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ikiru mači
2017 Aibó: Gekidžóban IV
Sošite dare mo inakunatta (TV film)
2015 Tenkú no hači
2014 Giovanniho ostrov
Mori Mitsuko wo Ikita Onna (TV film)
Trick Movie: The Last Stage, The
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Džóiuči: hairjó cuma šimacu
Jinsei ga tokimeku Katazuke no Mahô (TV film)
Jouiuchi - Hairyou Tsuma Shimatsu (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Gekijôban Tenpesuto 3D
Hanayome (TV film)
Yonimo kimyô na monogatari - Spring 2012 (TV film)
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
Rjúdžin Mabuyer The Movie: Nanacu no mabui
2010 Buši no kakeibo
Flowers
Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Mesen (TV film)
2009 Gekijo-ban: Erito Yanki Saburo
Gokusen Graduation Special '09 (TV film)
Gokusen: The Movie
Nene (TV film)
2008 Wataši wa kai ni naritai
2007 Himawari (TV film)
Himawari Nacume Masako 27 nen no šógai to haha no ai (TV film)
2006 Torikku gekidžóban 2
Óoku
2005 Trick Shinsaku Special (TV film)
Šinobi
2003 G@me
Satokibi Batake no Uta
2002 Ašita ga aru sa: The Movie
Trick: The Movie
2001 Love Song
2000 Oboreru sakana
Ring 0 - Zrození
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
1998 Love & Pop
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1996 Tomoko no baai

TV seriály

2017 Ašita no jakusoku (TV seriál)
Kizoku Tantei (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2012 Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Šima no sensei (TV seriál)
2011 Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
Tempest (TV seriál)
Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2008 Gokusen 3 (TV seriál)
2007 Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
Haru to nacu (TV seriál)
2004 Ranpo R (TV seriál)
Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 Kao (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
Night Hospital (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2001 Ashita ga aru sa (TV seriál)
Face (TV seriál)
Uso Koi (TV seriál)
Usokoi (TV seriál)
2000 Nisennen no Koi (TV seriál)
Trick (TV seriál)
1999 Kimi to ita mirai no tame ni 'I'll be Back' (TV seriál)
P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
1998 Hashire Komuin (TV seriál)
Kami-sama mó sukoši dake (TV seriál)
Ten Urara (TV seriál)
1997 D×D (TV seriál)
Haunted Junction (TV seriál)
Mokuyou no Kaidan 97 (TV seriál)
Šiawaseiro no šašinkan (TV seriál)
1996 Itazura na Kiss (TV seriál)
Mou Gaman Dekinai! (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace