foto

Nikolaus Leytner

  • nar. 26.10.1957 (63 let)
    Štýrský Hradec, Štýrsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Südpol (TV film)
Tatort - Baum fällt (TV film)
2018 Trafikant
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Die Stille danach (TV film)
2015 Am Ende des Sommers (TV film)
2013 Die Auslöschung (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
Zurück ins Leben (TV film)
2011 Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
2010 Případ Andropov (TV film)
Tatort - Operation Hiob (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Případ Lemming
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
2004 Stärker als der Tod (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
1998 Drei Herren
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1995 Anfang von etwas, Ein
Schwarze Tage (TV film)
1986 Paradise Ges.m.b.H.
1984 Fliehkraft (studentský film)
1982 Mit meinen Händen, mit meinem Kop (studentský film)

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvý na ledu (E04)
2003 Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2002 Big Ben (TV seriál)
Závěrečný hvizd (S08E02)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1990 Schatten im Rampenlicht

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Südpol (TV film)
2018 Trafikant
2016 Die Stille danach (TV film)
2015 Am Ende des Sommers (TV film)
2013 Die Auslöschung (TV film)
2010 Případ Andropov (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
2004 Stärker als der Tod (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
1998 Drei Herren
1997 Schwarzfahrer (TV film)
1995 Anfang von etwas, Ein
Schwarze Tage (TV film)
1986 Paradise Ges.m.b.H.

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Dračí panna (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky