foto

Garry A. Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Charlie: A Toy Story
2011 Locke & Key (TV film)
2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
The Locker
2000 Prezidentův muž (TV film)
1998 Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)

TV seriály

2005 Útěk z vězení (TV seriál)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Charlie: A Toy Story

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Honeymoon (S05E17)
Best Laid Plans (S05E09)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Identity and Change (S04E17)
Broken Promises (S04E09)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Singularity (S03E18)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Many Heads, One Tale (S03E08)
A Wanted (Inhu)Man (S03E03)
Melinda (S02E17)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Špatná matka (S04E19)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Pětka jde ztuha (S04E07)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace