Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Dost slabota. Serial podle mne perfektni do posledni chvile a zakonceni ve 22. dile naprosto efektni a dostacujici. Nechapu existenci tohohle filmu. Sice sem rad zase videl oblibeny xichty, ale s genialni propracovanosti serialu je tu jen pramalo spolecneho. Jak rikam, pro mne jen neco navic. Jako dustojne ukonceni povazuji 22. dil ctvrte serie. 60%. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sezónnách, čítající dohromady 79 dílů jsme sledovali Michaela Scofielda. A zde máme završení celého seriálu! Prison Break: The Final Break je opravdu takovým spíše zbytečným dvoudílem. Čtyři sezóny byly už tak hodně a i přes scénáristické serpentýny a různé okliky skončila čtvrtá sezóna více než slušně. The Final Break už je jen proto vysvětlení několika málo částí, které být vysvětleny ani nemusely. I přesto se však jedná o slušných +- 80 minut zábavy, na jejímž konci Vám dozajista slzička ukápne, to je totiž za ty čtyři roky poctivého sledování každého nového dílu. Útěku z vězení je již konec, nezbývá než se rozloučit. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Final Breakom sa skončila jedna éra, éra seriálu, ktorý mal nakročené ku kultovosti ale neschopnosťou skončiť v pravý čas sa o ňu pripravil a očakávané zrušenie po 4 rokoch bolo pre neho skôr vykúpením. Hlasy producentov, že radi skončia v najlepšom, už azda nebral vážne takmer nik. Final Break je v podstate zbytočným a vykonštruovaným dovetkom, bez ktorého by sa seriál zaobišiel ale aj napriek halde logických chýb a nezmyslov mu nemožno uprieť po dlhšej dobe konečne svižné tempo a občas veľmi príjemné závany nostalgie, pričom pochváliť možno aj samotné uzavretie príbehu. Najviac určite poteší skalných fanúšikov, ktorým stačí vidieť starú zostavu v úlohách, ktoré im najviac sedia, zvyšok prahnúci po skutočnej kvalite si radšej pustí takmer bezchybné začiatky. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

The Final Break částečně napravuje to, co 4. série začala kazit, tedy dobrou reputaci skvělého seriálu a všichni věrní fanoušci, kteří nevynechali jedinou epizodu konečně dostávají důstojný závěr svého oblíbeného seriálu. Docela jsem litoval, že Final Break netrval trochu dýl (je to divný, když si vzpomenu, jak jsem celou druhou půlku čtvrtý série nadával, že už to nemá smysl natahovat), protože se to fakt povedlo (ani bych se nedivil, že to byl výcuc z páté série, která už naštěstí nebude realizovaná). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama