foto

Kryštof Nohýnek

  • nar. 10.8.1973 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
1998 Doma je doma (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Narozeniny (S02E19)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Ne každému štěstí přeje (S04E22)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace