foto

Sean Nelson

  • nar. 9.5.1980 (40 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chraň nás od zlého
The Breaking Point
2010 Země kůlů
2009 Únos vlaku 1 2 3
2007 Mannsfield 12, The
2006 Premium
2005 Gospel
2004 Date
Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2002 Year That Trembled, The
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše
1998 Stranger in the Kingdom
1996 Jak ukrást bizona
1994 Pravidla hry

TV seriály

2018 New Amsterdam (TV seriál)
Anthropocene (S01E06)
2015 Deadbeat (TV seriál)
Good Will Haunting (S02E06)
The Occult Leader (S02E05)
The Ex-orcism (S02E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Debate (S06E12)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Ears to You (S02E17)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Hope You're Good, Smiley Face (E03)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ain't No Love (S15E13)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cuba Libre (S02E16)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
2000 The Corner (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Every Mother's Son (S03E09)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sanctuary (S04E19)
1992 Here and Now (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Turnaround

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky