foto

Sean Nelson

  • nar. 9.5.1980 (37 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chraň nás od zlého
The Breaking Point
2010 Země kůlů
2009 Únos vlaku 1 2 3
2007 Mannsfield 12, The
2006 Premium
2005 Gospel
2004 Date
Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2002 Year That Trembled, The
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše
1998 Stranger in the Kingdom
1996 Jak ukrást bizona
1994 Pravidla hry

TV seriály

2014 Jak prosté (TV seriál)
Ears to You (S02E17)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 The Corner (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace