foto

Fede Alvarez

  • nar. 9.2.1978 (41 let)
    Montevideo, Uruguay

Režijní filmografie

Filmy

2019 Don't Breathe 2
2018 Dívka v pavoučí síti
2016 Smrt ve tmě
2013 Lesní duch
2009 Ataque de Pánico!
2005 El Cojonudo

TV seriály

2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
La Conquista (S01E08)

Videa (2)

  • Video © TriStar Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení - Fede Alvarez (režisér), Dylan Minnette (herec), Jane Levy (herečka), Daniel Zovatto (herec)
    01:35
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce