foto

Russ Bain

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mission: Impossible - Fallout
2015 Residue
2010 Till Sunset
2008 Attack of the Zombie Vampires
2005 Hotel Babylon (TV film)

TV seriály

2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Creepers (E09)
Badda Bling (E02)
All That Glitters (E01)
2015 Tut (TV seriál)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Holoubátko, nebo křepelku? (S05E21)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace