foto

Russ Bain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mission: Impossible - Fallout
2015 Residue
2010 Till Sunset
2008 Attack of the Zombie Vampires
2005 Hotel Babylon (TV film)

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Friend (S01E02)
Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Vera (TV seriál)
Cold River (S09E03)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Creepers (S01E09)
Badda Bling (S01E02)
All That Glitters (S01E01)
2015 Tut (TV seriál)
2014 Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Holoubátko, nebo křepelku? (S05E21)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky