Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Akční komedie o profesionálním zloději a jeho týmu expertů, kteří plánují loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. Film režíroval F. Gary Gray, známý z filmů jako Loupež po italsku nebo Rychle a zběsile 8. Hlavní roli zloděje hraje Kevin Hart, který se tentokrát snaží být vážnější než obvykle. Po jeho boku se objevují Gugu Mbatha-Raw jako agentka Interpolu, Vincent D’Onofrio jako mistr převleků, Sam Worthington jako agent Interpolu a další známé tváře. Film nabízí několik napínavých a nápaditých akčních scén, které využívají moderní technologie a triky. Některé z nich jsou však poněkud nerealistické a porušují fyzikální zákony. Humor je spíše sporadický a není tak vtipný, jak by se od komediálního žánru čekalo. Příběh je plný klišé a předvídatelných zvratů, které nejsou dostatečně originální nebo překvapivé. Postavy jsou povrchní a stereotypní, bez hlubšího charakteru nebo motivace. Herci sice dělají, co mohou, ale nejsou schopni vytvořit silnou chemii nebo sympatie. Lift je film, který se dá sledovat jako oddechová zábava, ale nezanechá trvalý dojem. Je to průměrný heist movie, který se snaží být cool a napínavý, ale nedosahuje úrovně podobných filmů jako Dannyho parťáci nebo Podfukáři. Pokud máte rádi akční filmy s Kevinem Hartem, možná vás film pobaví, ale pokud hledáte něco víc, budete zklamáni. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si ani vzpomenout, kolikrát už podobnej formát byl zfilmovanej, a tentokrát je to vše opět jak přes kopírák bez jakékoliv invence. Agentura přijde za týpkem zlodějem a jeho partou, že potřebuje pomoc s miliardářským bossem, který dělá ve světě bordel. Agentka se samozřejmě taky zná s hlavním hrdinou. Parta je složená z krásky, hackera a mistra přes trezory/zámky/vloupačky. Hlavoun týmu dá v jednom čase pokyn, že je nutné od práce odejít, protože je to moc nebezpečné. Tým nesouhlasí, jsou spolu s ním. Cestuje se po celém světě, lokace střídá lokaci. A takhle jedem celý film :) Zní to asi povědomě, co? Za co teda 3 hvězdy? 1) Za krásky, of course. Furt lahodí pánskému oku. 2) Kevin Hart NEHRAJE sám sebe. Šok, já vím, ale příjemná změna a dá se na to koukat. 3) Film dobře odsejpá. Nic víc k tomu říct nemůžu. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nějak takhle jsem si představoval, že vypadá film podle scénáře vygenerovaného umělou inteligencí. Takže samozřejmě nechybí mezinárodní tým (asiatka opět jako hackerka), opakování doslova všech žánrových klišé a do toho ještě kupa logických nesmyslů a náhod, které nechtěně nahrazují humor, který umělé inteligenci ještě moc nejde a vyloženě tady chybí. Což je škoda, vzhledem k účasti Kevina Harta, ale i tady je zkrátka vidět, že mu více sedí buddy movies. Lift je tak bohužel další z řady neoriginálních žánrovek, která po pár hodinách upadne v zapomnění. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Hart by se měl držet komedie! Názorná ukázka, že vážná poloha mu nejde a nesedií. Dobrej digital! Sem tam hláška a skvělý osvědčený námět. Oteklej Reno a čůza s Papír housu uz to taky nevytahnou vic nez na 3. Ve vysledku jde ale jen o další Netflix zklamání a důkaz, že takhle platforma umí "jen" seriály!! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce obsadenie vo veci, ktorú sme tu už mali tisíc krát. Osobne by mi to nevadilo, keby skoro úplne neabsentovala komédia. Mať vo filme Harta a nedať mu vtipnú rolu je fakt na škodu. Chápem, že troška zmena ale mne sa proste hodí na toho vtipného týpka čo sa stará o zábavu. Team má zbytočne veľa postáv, kde je zopár dosť k ničomu. Na druhú stranu, odsýpa to pomerne rýchlo, nenudilo ma to a pozerá sa nato dobre. Ako písali kolegovia, je to taká tá rutina od netflixu. Škoda. ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Při ceně 2 000 amerických dolarů za unci by 500 milionů dolarů zlata vážilo 7,8 tuny. (Johnny.ARN)
  • Keď sa Jorgensen (Jean Reno) stretne so ženou z Leviathanu, veľký obraz plachetnice visiaci na stene je Rembrandtov "Kristus v búrke na Galilejskom mori". 18. marca 1990 ho ukradli z Múzea Isabelly Stewart Gardner v Bostone. (Arsenal83)
  • V čase 01:10:44 Cyrus (Kevin Hart) „omráčí“ padoucha úderem hlavy o silně polstrované sedadlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama