foto

Pierre Clémenti

  • nar. 28.9.1942
    Paříž, Francie
  • zem. 27.12.1999 (57 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hideous Kinky
Le Goût des fraises (TV film)
1997 Nègre, Le
Pánev Johna Waynea
1994 Aquila della notte, L´ (TV film)
1993 Attendre le navire
1991 Céleste
Massacres
1990 Autrichienne, L'
1989 Je těžké být Bohem
Manon Rolandová (TV film)
Une femme tranquille (TV film)
1988 Soleil
1987 Dítě jménem Ježíš (TV film)
1986 À l'ombre de la canaille bleue
Une femme innocente (TV film)
1985 Histoire en marche: Le serment, L' (TV film)
44 ou les récits de la nuit
1984 Clash
Ediths Tagebuch
Horko
Christmas Carol (TV film)
Rapt, Le (TV film)
1983 Bez šance
Brückenschläge (TV film)
Étrange château du docteur Lerne, L' (TV film)
Na příkaz krále (TV film)
Teresa altri desideri
1982 Chassé-croisé
L'Amour des femmes
Steppe, La (TV film)
1981 Brune et moi, La
Histoires extraordinaires: La chute de la maison Usher (TV film)
Quartet
Severní most
1980 Cauchemar
1979 New old
Paní Sourdisová (TV film)
Vraie histoire de Gérard Lechômeur, La
Zoo zéro
1978 Grandes conjurations: Le tumulte d'Amboise, Les (TV film)
La chanson de Roland
Piccole labbra
1977 Apprentis sorciers, Les
1976 Berceau de cristal
Červený plakát
1975 Fils d'Amr est mort, Le
1974 De quoi s'agit-il?
Ironie du sort, L'
Jennifer
Sladký film
Stepní vlk
1972 Cicatrice intérieure, La
Crush Proof
1971 Famille, La
Jupiter
La vittima designata
Wheel of Ashes
1970 Antenna
Cannibali, I
Díaz a pastýř
Konformista
Necropolis
Pacifistka
Renaissance
Šantanová Nini
1969 Le lit de la vierge
Mléčná dráha
Promiňte, pomilujeme se?
Sua giornata di gloria, La
Vepřinec
1968 Benjamin aneb Deník panice
Chromo sud
Idoles, Les
Lune X
Partner.
Visa de censure
1967 Homeo
Kráska dne
Lamiel
Pop' game
Un homme de trop
1966 Protigangová brigáda
Uomo che ride, L'
1965 As Ilhas Encantadas
Prachy a smůla
1963 Gepard
1962 Adorable Menteuse
1961 Flore et Blancheflore (TV film)
1960 Chien de pique

TV seriály

1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1983 Homme de la nuit, L' (TV seriál)
1982 Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1968 Home Movie, autour du 'Lit de la vierge'

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace