foto

Christa Linder

  • nar. 3.12.1943 (76 let)
    Berchtesgaden, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Moonlight (TV film)
1980 Mírame con ojos pornográficos
1978 Hooper
Hora del jaguar, La
Víbora caliente
1976 Bel Ami
Principessa sul pisello, La
1975 Cav. Costante Nicosia demoniaco ovvero Dracula in brianza, Il
Kleine Schwarze mit dem roten Hut, Der
1974 Governante, La
Jak jsem uspořádal Ameriku
Mi amorcito de Suecia
Tutti figli di mammasantissima
1973 Blue Demon y Zovek en La invasión de los muertos
Elena sì, ma... di Troia
Fra' Tazio da Velletri
Imponente, El
Patroclooo!... e il soldato Camillone, grande grosso e frescone
Racconti di Viterbury - Le più allegre storie del '300, I
Troppo rischio per un uomo solo
Un ufficiale non si arrende mai nemmeno di fronte all'evidenza, firmato Colonnello Buttiglione
1972 Confessioni segrete di un convento di clausura
Decameron '300
La noche de los mil gatos
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
1971 Ardiente deseo, El
Invasión siniestra
Juegos de alcoba
Mezi piráty
Águila descalza, El
1968 Click, fotógrafo de modelos
Negresco - Eine tödliche Affäre
Vagabundo en la lluvia
1967 Dny hněvu
Komisař X
Lotosblüten für Miss Quon
Matrimonio es como el demonio, El
1966 Der Würger vom Tower
Fünf vor zwölf in Caracas
Kommissar X - Jagd auf Unbekannt
Sedm statečných žen
1965 Liebesquelle, Die
1964 Odsouzeni k hříchu

TV seriály

1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1972 Tegtmeiers Reisen (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Bräute meiner Söhne, Die (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky