foto

Tony Kendall

  • nar. 22.8.1936
    Řím, Itálie
  • zem. 28.11.2009 (73 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die X-Männer schlagen zurück
2007 Voce del verbo amore
2000 Alex l'ariete
1993 Nel continente nero
1991 Il Muro di gomma
1989 Thrilling Love
1987 Kámen smrti
1982 Attila flagello di Dio
Delitto sull'autostrada
1980 Kašpárek
1979 Policajt nebo rošťák
1978 Corleone
Uzavřený kruh (TV film)
1977 Yeti - il gigante del 20. secolo
Zanna Bianca nel west
1976 Sahara v plamenech
Último deseo
1975 Missione del mandrillo, La
1974 Las garras de Lorelei
1973 Bruna, formosa, cerca superdotato per tango a Milano
Giochi proibiti dell'Aretino Pietro, I
Li chiamavano i tre moschettieri... invece erano quattro
Notte dell'ultimo giorno, La
Ragazza fuoristrada, La
Útok slepých mrtvol
1972 Cerco de terror
Io monaca... per tre carogne e sette peccatrici
Storia di sangue
1971 Kommissar X jagt die roten Tiger
Ojo del huracán, El
Rimase uno solo e fu la morte per tutti!
Una pistola per cento croci
1970 I vendicatori dell'Ave Maria
Souboj
1969 Gli intoccabili
Komm, süsser Tod
Kommissar X - Drei goldene Schlangen
Odio è il mio Dio, L'
1968 Gangsters per un massacro
1967 Criminali della metropoli, I
I fantastici tre supermen
Komisař X
1966 12 donne d'oro
Kommissar X - Drei gelbe Katzen
Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
1965 Fango sulla metropoli
I gringos non perdonano
Serenade für zwei Spione
1964 Agguato sul grande fiume
Jena di Londra, La
1963 Brenno il nemico di Roma
La frusta e il corpo
1957 Femmine tre volte

TV seriály

1985 Caccia al ladro d'autore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky