foto

Claire Kaufman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Bliss - set dekoratér
2019 Malé ženy - set dekoratér
2011 Zkus mě rozesmát - set dekoratér
2010 Machři - set dekoratér
2008 Skandály ze života zvířat - set dekoratér
The More Things Change... (TV film) - set dekoratér
2007 Hell on Earth (TV film) - set dekoratér
News, The (TV film) - set dekoratér
Ten Největší - set dekoratér
2006 Král videoher - set dekoratér
2003 Skřípění - set dekoratér
1998 Gangsteři z Atlantic City - set dekoratér
1997 Lovec žen - set dekoratér
1995 Granny, The
Uloupená nevinnost (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Špinavej John (TV seriál) - set dekoratér
Skutečné je to, co cítíme (S02E08) - set dekoratér
Hůl do ruky (S02E07) - set dekoratér
Není cesty zpátky (S02E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál) - set dekoratér
Kamkoliv vede (E01) - set dekoratér
Záchranáři L. A. (TV seriál) - set dekoratér
Úplně nové já (S01E10) - set dekoratér
V pasti (S01E09) - set dekoratér
Karma je mrcha (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2017 Atypický (TV seriál) - set dekoratér
A jde se na to (S01E06) - set dekoratér
Antarktida (S01E01) - set dekoratér
Skvělé zprávy (TV seriál) - set dekoratér
Carol je jedenáct (S01E10) - set dekoratér
Carol terčem šikany (S01E09) - set dekoratér
Nabourané telefony slavných (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
American Horror Story (TV seriál) - set dekoratér
Vrátili jsme Americe její slávu (S07E11) - set dekoratér
Charles (Manson) to zařídí (S07E10) - set dekoratér
Věrnost až za hrob (S07E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2016 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Zlomené srdce (S08E16) - set dekoratér
Věrnost až za hrob (S08E15) - set dekoratér
Spolek největších detektivů (S08E14) - set dekoratér
další epizody (8)
2015 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Pan a paní Castlovi (S08E08) - set dekoratér
Svůdce (S08E07) - set dekoratér
Životní vzor (S08E06) - set dekoratér
další epizody (21)
2014 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Zlý Santa (S07E10) - set dekoratér
Poslední akční hrdina (S07E09) - set dekoratér
Spínač (S07E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2013 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10) - set dekoratér
Podoba není náhodná (S06E09) - set dekoratér
Vražda je věčná (S06E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2012 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Mrtvý Santa (S05E09) - set dekoratér
Po pracovní době (S05E08) - set dekoratér
Poslední píseň (S05E07) - set dekoratér
další epizody (21)
2011 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
V poutech (S04E10) - set dekoratér
Sniper (S04E09) - set dekoratér
Hotel plný vzpomínek (S04E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2010 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Poslední láhev (S03E10) - set dekoratér
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09) - set dekoratér
Vrah na videu (S03E08) - set dekoratér
další epizody (12)
2009 Castle na zabití (TV seriál) - set dekoratér
Pátá kulka (S02E11) - set dekoratér
Poklad mrtvého muže (S02E10) - set dekoratér
Miluj mě k smrti (S02E09) - set dekoratér
další epizody (8)
2008 Smetánka (TV seriál) - set dekoratér
Za svitu měsíce (TV seriál) - set dekoratér
Sonata (E16) - set dekoratér
What's Left Behind (E15) - set dekoratér
Click (E14) - set dekoratér
další epizody (4)
2007 In Case of Emergency (TV seriál) - set dekoratér
2006 3 libry (TV seriál) - set dekoratér
2004 Drake a Josh (TV seriál) - set dekoratér
Neslavná (TV seriál) - set dekoratér
2001 Noční můry (TV seriál) - set dekoratér
1999 The Amanda Show (TV seriál) - set dekoratér

TV pořady

1994 All That (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky