foto

Dennis Chan

  • nar. 1949
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 City of Blood
2012 37
Pěsti ze železa
2011 Qing cheng zhi lei
2008 Seventh Moon
2002 Vyvolené
1998 Kontraband
Long zai jiang hu
1997 Dui bu qi, duo xie ni
Ji lao si shi
1996 Tou tou ai ni
Wang zi duo qing
1995 Jiu shi shen gun
Mei you lao gong de ri zi
Xiang Jiang hua yue ye
1994 Bao yu jiao yang
Ren yu chuan shuo
Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
1993 Chao ji xue xiao ba wang
Lang xin ru tie
Qian mian tian wang
Xiang Gang qi an: Qiang jian
Young Wisely 1
1992 Du cheng da heng II zhi zhi zun wu di
Fei nui jing juen
Kickboxer 3: Umění války
Long Min
San ren zuo shi jie
Tao xue ging xiong zhuan
1991 Bamboo in Winter
Dračí dvojčata
Fu gui ji xiang
Kickboxer 2 - Cesta zpátky
Tao xue wei long
Ye sheng huo nu wang - Ba jie chuan qi
1990 Hu dan nu er hong
San ren xin shi jie
Ve stínu Velké Číny.
Zai zhan jiang hu
1989 Bůh gamblerů
Hei dao fu xing
Jing zhuang zhui nu zai zhi san lang zhi yi zu
Kickboxer
Maybe Next Time
Shen yong shuang mei mai
Zui jie nan peng you
1988 Ba wang hua
Hao nu shi ba jia
Police Story 2
San ren shi jie
Shuang fei lin men
Tie jia wu di ma li ya
1987 Bat si yuen ga bat jui tau
Brotherhood
Final Victory
Mei nan zi
Špinavé peníze
你OK,我OK!
1986 Din lo jing juen
Duo bao ji shang ji
Lao niang gou sao
Nui Ji Zapai Jun
Red Force
Shen tan zhu gu li
Shuang long tu zhu
Where's Officer Tuba ?
1985 Bu huo ying xiong
It's a Drink, It's a Bomb!
Mr. Boo Meets Pom Pom
První úkol - Dračí srdce
Red Force 2
1984 Shen yong shuang xiang pao
Xue er
1981 Crazy Cops
Wen zai de fei zao pao

TV seriály

1993 Bedna (TV seriál)
1991 Children of the Dragon (TV seriál)
1990 Yellowthread Street (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 37
2009 命悬800公里

Producentská filmografie

Filmy

2012 37
2009 命悬800公里

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace