foto

Ian Nelson

  • nar. 5.9.1982 (38 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Naboso
2010 Night and Day (TV film)
2008 Dakota Skye
Keith
Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
Protivný svůdný holky
2007 Bratz
2006 Pád nebes
2002 Home of the Brave (TV film)

TV seriály

2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
2008 Private Practice (TV seriál)
Equal & Opposite (S02E02)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Předsevzetí (S01E18)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky