foto

Marek Libert

  • nar. 9.6.1972 (48 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2019 Epizoda 11
2002 Peklem s čertem (TV film)
2001 Bazén
Zázračné meče (TV film)
2000 Zvonící meče (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
1995 Rabín a jeho Golem (TV film)
1993 Noc rozhodnutí (TV film)
Swing Kids
1989 Otravný víkend (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Kamarád v nouzi (E02)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (E01)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigretova trpělivost (E11)

Divadelní záznam

1991 Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2008 Máte slovo (TV pořad)