Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

type_B 

všechny recenze uživatele

Mně se tenhle pořad líbí. Snažím se dívat víceméně pravidelně, člověk se dozví celkem zajímavé věci. Úroveň je závislá na hostech, většinou jsou zajímavé názory odborníků. Když se jedná o plitiku, dokáže Jílková politiky výborně stírat a být na ty prospěchářské kurvy pořádně ostrá. Ze začátku jsem měl nějaké předsudky, protože jsem znal Kotel, útoveň "MÁTE SLOVO" ale není nízká, naopak se tam mluví velmi otevřeně o některých - i dnes mírně tabuizovaných - tématech. A jenom poznámka na konec: Jílková vůbec není hloupá. ()

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi vůbec jasné, jak může ČT zaměstnávat a ještě navíc vysílat Jilkovou. Snad se nedočkáme časů, kdy bude podobný "politický" pořad uvádět Žilková nebo někdo takový. Už se sice opakuji, ale nedá mi to, Jilková nikdy nerozumněla a rozumnět politice nebude. Je to jen povrchní kráva, která diváky zásobuje takovým množstvím blábolů, že by se z toho jeden pos... ()

Reklama

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jílková je těžce neprofesionální, skáče do řeči více než Václav Hlodavec a nenechá nikoho domluvit! Takže pořad "máte slovo" je nesmysl, když ho zůčastnění vůbec nemají + navíc cpe všem své úhly pohledu na danou problematiku a je zaujatá vůči názorům ostatních. Taky koho si tam vobčas pozve to by člověk těžko pohledal co to je za exóty... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Paní Jílková, když dovolíte vzal bych si ted na okamžik slovo já, abychom si vzájemně neskákali do řeči. Máte asi zamlžené brýle, dle mého skromného odhadu. Vidíte vůbec přes ty obří popelníky? Víte,že v rozmezí 45 minut s žádným problémem nehnete. To jste nevěděla. To Vám nikdo neřekl? Tak už to víte ode mě a proto na vaše tlachání o problémech tížících naši už tak pojebanou společnost, nejsem zvědavý. Sice jdete jakoby s lidem, ale ve vaší relaci se k ničemu nedospěje. Je to jen teatrální show, aby zaplácla volné místo ve vysílání, které je den ode dne volnější a prázdnější. Když Váš pořad zmizí z obrazovky, nic zásadního se nestane. Je to stejné jako když každý čtvrtek večer po Vašem vysílání jde život dál a k žádným změnám nedochází. Raději konejte než naprázdno tlachejte. Díky a vracím Vám slovo. 0% ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Tolik hlasů mluvících najednou přes sebe. Nebolí vás z toho hlava? Témata bývají zajímavá, ale bohužel paní Jílková nezvládá moderování tohoto pořadu a není schopná usměrnit diskutující, kteří se navzájem překřikují a afektivně osočují jeden druhého. Diskuze pak nemají ani hlavu ani patu, nemají žádný řád ani strukturu. Divák se občas musí sakramentsky soustředit, aby z toho něco pochytil. A když se pořad dostane k závěru, co si z toho všeho divák kromě bolení hlavy odnese? Takže bych navrhoval propracovat strukturovanost diskuze, před zahájením pořadu diskutující poučit o tom, že nejsou malými dětmi překřikujícími se na pískovišti, a v závěru zesumarizovat výstupy. Pak budu klidně ochotný přidat další dvě hvězdičky. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama