foto

David Vert

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Moskytiéra
2009 Rec 2
2008 Deník nymfomanky
2007 REC
2006 Sin ti

TV seriály

2005 Ventdelplà (TV seriál)

TV pořady

1997 44º edición de los premios Ondas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace