foto

Amber Haley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Mládeži nepřístupno - set dekoratér
2012 Entry Level (TV film) - set dekoratér
2011 My Life As an Experiment (TV film) - set dekoratér
2010 Odpočítávání - set dekoratér

TV seriály

2020 Nesvá (TV seriál) - set dekoratér
Lowkey Trying (S04E09) - set dekoratér
Lowkey Happy (S04E08) - set dekoratér
Lowkey Trippin' (S04E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2019 Politik (TV seriál) - set dekoratér
Vídeň (S01E08) - set dekoratér
Atentát na Paytona Hobarta: část druhá (S01E07) - set dekoratér
Atentát na Paytona Hobarta (S01E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2018 Alex, Inc. (TV seriál) - set dekoratér
The Nanny (E04) - set dekoratér
The Butterfly Pavilion (E03) - set dekoratér
Barry (TV seriál) - set dekoratér
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08) - set dekoratér
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07) - set dekoratér
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)
The Romanoffs (TV seriál) - set dekoratér
Bright and High Circle (E05) - set dekoratér
Nesvá (TV seriál) - set dekoratér
Ghost-Like (S03E08) - set dekoratér
Obsessed-Like (S03E07) - set dekoratér
Ready-Like (S03E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál) - set dekoratér
Druhá kazeta, druhá strana (S01E04) - set dekoratér
Druhá kazeta, první strana (S01E03) - set dekoratér
První kazeta, druhá strana (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2016 American Crime Story (TV seriál) - set dekoratér
Verdikt (S01E10) - set dekoratér
Dar z nebes (S01E09) - set dekoratér
Uvězněná porota (S01E08) - set dekoratér
další epizody (8)
Nesvá (TV seriál) - set dekoratér
Broken as Fuck (S01E08) - set dekoratér
Real as Fuck (S01E07) - set dekoratér
Guilty as Fuck (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)
Neranditelní (TV seriál) - set dekoratér
The Backstreet Boys Walk Into a Bar: Part II (S03E13) - set dekoratér
The Backstreet Boys Walk Into a Bar: Part I (S03E12) - set dekoratér
Danny's Boyz Walk Into a Bar (S03E11) - set dekoratér
další epizody (4)
2015 Kevin from Work (TV seriál) - set dekoratér
Neranditelní (TV seriál) - set dekoratér
A Box of Puppies Walks Into a Bar (S03E09) - set dekoratér
A Bachelorette Party Walks Into a Bar (S03E08) - set dekoratér
An Origin Story Walks Into a Bar (S03E07) - set dekoratér
další epizody (19)
Suterén (TV seriál) - set dekoratér
The Proposal - Part Two (S02E10) - set dekoratér
The Proposal - Part One (S02E09) - set dekoratér
The Mansfield Who Came to Dinner (S02E08) - set dekoratér
další epizody (6)
2014 Extant (TV seriál) - set dekoratér
Nanebevstoupení (S01E13) - set dekoratér
Ti před krví (S01E12) - set dekoratér
Nový svět (S01E11) - set dekoratér
další epizody (7)
Neranditelní (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Táta Jack (TV seriál) - set dekoratér
Suterén (TV seriál) - set dekoratér
The Break-Ups (S02E04) - set dekoratér
Space Invader (S02E03) - set dekoratér
Baked and Toasted (S02E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2013 Suterén (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Město žen (TV seriál) - set dekoratér
Nejlepší nejhorší dovolená (S04E15) - set dekoratér
Na Bahamy! (S04E14) - set dekoratér
Zlodějka Jules (S04E13) - set dekoratér
další epizody (15)
2012 Prime Suspect (TV seriál) - set dekoratér
Stuck in the Middle with You (E13) - set dekoratér
Ain't No Sunshine (E12) - set dekoratér
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál) - set dekoratér
Prime Suspect (TV seriál) - set dekoratér
The Great Wall of Silence (E11) - set dekoratér
A Gorgeous Mosaic (E10) - set dekoratér
Gone to Pieces (E09) - set dekoratér
další epizody (7)
Taková moderní rodinka (TV seriál) - set dekoratér
Jayovy narozeniny (S02E24) - set dekoratér
Na shledanou na podzim (S02E23) - set dekoratér
Hodný polda, zlý pes (S02E22) - set dekoratér
další epizody (14)
Dr. House (TV seriál) - set dekoratér
Diagnóza: altruista (S08E03) - set dekoratér
Transplantace (S08E02) - set dekoratér
Dvacet vicodinů (S08E01) - set dekoratér
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál) - set dekoratér
Školní ples (S02E10) - set dekoratér
Paní Tuckerová (S02E09) - set dekoratér
Mannyho narozeniny (S02E08) - set dekoratér
další epizody (21)
2008 Unhitched (TV seriál) - set dekoratér

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky