foto

Donald Krafft

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Handsome - set dekoratér
2014 Atlas Shrugged: Part III - set dekoratér
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film) - set dekoratér
2000 Sedmdesátá léta (TV film) - set dekoratér
1999 Virus - set dekoratér
1998 Glory, Glory (TV film) - set dekoratér
1997 Supertajná zbraň - set dekoratér
Turbulence - set dekoratér
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film) - set dekoratér
The Return of Hunter (TV film) - set dekoratér
1994 Jednou za život (TV film) - set dekoratér
Rodinné album (TV film) - set dekoratér
Time to Heal, A (TV film) - set dekoratér
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film) - set dekoratér
Danielle Steel: Hvězda (TV film) - set dekoratér
Vzkaz z Vietnamu (TV film) - set dekoratér
1992 Trýznivé pochybnosti (TV film) - set dekoratér
1991 Danielle Steel: Táta (TV film) - set dekoratér
Osudy (TV film) - set dekoratér
Palomino (TV film) - set dekoratér
1990 Takový je byznys - set dekoratér

TV seriály

2020 Goldbergovi (TV seriál) - set dekoratér
Pretty in Pink (S07E23) - set dekoratér
The Fake-Up (S07E22) - set dekoratér
Oates & Oates (S07E21) - set dekoratér
další epizody (12)
2019 Schooled (TV seriál) - set dekoratér
Be Like Mike (S01E01) - set dekoratér
Goldbergovi (TV seriál) - set dekoratér
It's a Wonderful Life (S07E10) - set dekoratér
The Beverly Goldberg Cookbook: Part 2 (S07E09) - set dekoratér
Angst-Giving (S07E08) - set dekoratér
další epizody (20)
2018 Goldbergovi (TV seriál) - set dekoratér
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10) - set dekoratér
Bachelor Party (S06E09) - set dekoratér
The Living Room: A 100 Percent True Story (S06E08) - set dekoratér
další epizody (19)
2017 Goldbergovi (TV seriál) - set dekoratér
Parents Just Don't Understand (S05E09) - set dekoratér
The Circle of Driving Again (S05E08) - set dekoratér
A Wall Street Thanksgiving (S05E07) - set dekoratér
další epizody (20)
2016 Goldbergovi (TV seriál) - set dekoratér
Han Ukkah Solo (S04E10) - set dekoratér
Globetrotters (S04E09) - set dekoratér
The Greatest Musical Ever Written (S04E08) - set dekoratér
další epizody (19)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál) - set dekoratér
Pařba v Bluebell (S02E18) - set dekoratér
S tebou už nikdy (S02E17) - set dekoratér
Asi to tak mělo být (S02E16) - set dekoratér
další epizody (8)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál) - set dekoratér
Smutné Vánoce (S02E10) - set dekoratér
Jiskření (S02E09) - set dekoratér
Zlomená srdce (S02E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční soutěž krásy (S01E10) - set dekoratér
Pirátský poklad (S01E09) - set dekoratér
Nevydařená párty (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Franklin a Bash (TV seriál) - set dekoratér
The Bangover (S01E08) - set dekoratér
2010 Posel ztracených duší (TV seriál) - set dekoratér
The Children's Parade (S05E22) - set dekoratér
Dead Ringer (S05E21) - set dekoratér
Lethal Combination (S05E19) - set dekoratér
další epizody (10)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál) - set dekoratér
Excessive Forces (S05E10) - set dekoratér
Dead Listing (S05E08) - set dekoratér
Head Over Heels (S05E06) - set dekoratér
další epizody (21)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál) - set dekoratér
Ball & Chain (S04E10) - set dekoratér
Pieces of You (S04E09) - set dekoratér
Heart & Soul (S04E08) - set dekoratér
další epizody (18)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál) - set dekoratér
Holiday Spirit (S03E10) - set dekoratér
All Ghosts Lead to Grandview (S03E09) - set dekoratér
Bad Blood (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2006 Devět rukojmí (TV seriál) - set dekoratér
Invaze (TV seriál) - set dekoratér
The Nest (E15) - set dekoratér
All God's Creatures (E14) - set dekoratér
Power (E12) - set dekoratér
další epizody (4)
2005 Hledaní (TV seriál) - set dekoratér
Invaze (TV seriál) - set dekoratér
Origin of Species (E10) - set dekoratér
The Cradle (E08) - set dekoratér
Fish Story (E07) - set dekoratér
další epizody (4)
2002 Birds of Prey (TV seriál) - set dekoratér
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Moje chyba (S01E06) - set dekoratér
Moji dva tátové (S01E05) - set dekoratér
Moje babča (S01E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2000 Policejní okrsek (TV seriál) - set dekoratér
1999 Čarodějky (TV seriál) - set dekoratér
Jsou všude (S02E07) - set dekoratér
Černá magie (S02E06) - set dekoratér
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05) - set dekoratér
další epizody (20)
1998 Čarodějky (TV seriál) - set dekoratér
Návrat čarodějky (S01E09) - set dekoratér
Pohled z budoucnosti (S01E08) - set dekoratér
Čtvrtá sestra (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
1996 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Úkazy (S01E10) - set dekoratér
1995 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Simitar (S01E08) - set dekoratér
Útěk (S01E07) - set dekoratér
Válečný pláč (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - set dekoratér
Výročí (S01E22) - set dekoratér
Malíř (S01E21) - set dekoratér
Špiónka (S01E20) - set dekoratér
další epizody (11)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - set dekoratér
Jak to všechno začalo (S01E11) - set dekoratér
Otrávení sousedé (S01E10) - set dekoratér
Proti směru jízdy (S01E09) - set dekoratér
další epizody (10)
1990 Ferris Bueller (TV seriál) - set dekoratér
Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky