foto

Bill Baldwin

  • nar. 26.11.1913
    Pueblo, Colorado, USA
  • zem. 17.11.1982 (68 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Honeyboy (TV film)
Rocky III
1981 Evita Peron (TV film)
Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1979 Hlasy
Marciano (TV film)
Rocky II
Šampion
1978 The One and Only
1977 Flight to Holocaust (TV film)
New York, New York
Princip domina
Šílený býk (TV film)
1976 Rocky
1975 Den kobylek
Funny Lady
1974 Vlčí vytí (TV film)
1971 The Seven Minutes
1970 C.C. and Company
1968 Bamboo Saucer, The
Podivný pár
Rosemary má děťátko
The Horse in the Gray Flannel Suit
1967 Riot on Sunset Strip
The Love-Ins
1966 Hold On!
The Oscar
1965 Harlow
Invisible Diplomats
Jack Benny Hour, The (TV film)
Jak zabít svou ženu
Mirage
1964 A Tiger Walks
1961 Roztržitý profesor
1960 Byt
1959 Five Pennies, The
1958 Kathy O'
No Time for Sergeants
St. Louis Blues
1957 Beginning of the End
Tarnished Angels, The
The Joker Is Wild
1956 Everything But the Truth
Glory
Pardners
The Great American Pastime
The Leather Saint
Tři násilníci
You Can't Run Away from It
1955 New York Confidential
Něžná past
1953 Take Me to Town
The All American
1952 Bronco Buster
Deadline - U.S.A.
Glory Alley
Holiday for Sinners
With a Song in My Heart
1951 It's a Big Country
Million Dollar Pursuit
Three Guys Named Mike
1950 Dial 1119
Edgar Bergen with Charlie McCarthy (TV film)
My Blue Heaven
Once a Thief
One Too Many
Příběh Jackieho Robinsona
Trial Without Jury
24 hodin do smrti
1949 Champion
1948 Vicious Circle, The

TV seriály

1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
1959 Mr. Lucky (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Dennis Day Show (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1976 The Good Old Days of Radio (TV film)
1968 Animal World (TV seriál)

TV pořady

1968 Beat the Odds (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace