foto

Mária Čírová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moje povstanie 2 (TV film)
2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia

Dokumentární

2016 Hudba Európy na Devíne (koncert)
2015 V slepých uličkách (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Ben Cristovao feat. Mária Čírová - Padám (hudební videoklip)
2014 O5 & Radeček feat. Mária Čírová - Vloupám se (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The Voice Česko Slovensko (TV pořad) - mod.
2018 Benefičný Vianočný koncert U. S. Steel Košice (TV pořad)
OTO 18. ročník (TV pořad)
2017 Deň otvorených dverí 2017 (TV pořad)
O 10 rokov mladší (TV pořad) - mod.
Trochu inak s Adelou (TV pořad)
2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2015 Noc nádejí 2015 (TV pořad)
2013 MISS Slovensko 2013 (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
2010 L.O.V.E. (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace