foto

Eva Spoustová

  • nar. 16.10.1965 (54 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lichožrouti
2014 Rakvičky a věnečky (studentský film)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2001 Z pekla štěstí 2
1996 Kouzelný měšec
1986 Přezůvky štěstí

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Podnikatel (S02E14)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Jeden den velkokněžny (útržek ruský) (E03)
1992 Náhrdelník (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce