foto

Veronica Hamel

  • nar. 20.11.1943 (74 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Požírač kostí (TV film)
2001 Prohlášen za mrtvého
1998 Poslední skřítek
1997 Home Invasion (TV film)
Vetřelec v mém domě (TV film)
1996 In the Blink of an Eye (TV film)
Talk to Me (TV film)
1995 Příšerná rodinka (TV film)
Tajnosti (TV film)
1994 Stín posedlosti (TV film)
Volání o pomoc (TV film)
1993 Odsouzená (TV film)
Zmizení Nory (TV film)
1992 Matkou za každou cenu (TV film)
1991 Stop at Nothing (TV film)
Vražedný lék (TV film)
1990 She Said No (TV film)
Takový je byznys
1989 Pursuit (TV film)
1988 Nový život
1983 Sessions (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Hustler of Muscle Beach, The (TV film)
Když se čas naplnil
1979 Gathering, Part II, The (TV film)
Po dobrodružství Poseidonu
1978 Ski Lift to Death (TV film)
1977 Rodinné setkání (TV film)
1976 Apple Pie
Cannonball
1971 Klute

TV seriály

2010 Ztraceni (TV seriál)
Maják (S06E05)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Bílý králík (S01E05)
2001 Philly (TV seriál)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
1987 Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)

TV pořady

2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace