foto

Michele Greene

  • nar. 3.2.1962 (58 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 McBride: Jako buldok (TV film)
2005 Záhada Lucy Keyes
2003 Den zlomu (TV film)
Give or Take an Inch
Štvaná žena
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Spasitel (TV film)
2001 Dokonalá manželka (TV film)
Oheň z nebe (TV film)
Prohlášen za mrtvého
2000 Alcatraz Avenue
Divoký grizly (TV film)
1999 Na útěku
Téměř dokonalá vražda
1998 V pasti (TV film)
1997 Cizinec
Odznak zrady (TV film)
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 She Woke Up Pregnant (TV film)
Ďábelský mazlíček
1994 Heart of a Child (TV film)
Jak byl dobyt západ (TV film)
Stranger by Night
The Unborn II
1993 Dítě navíc (TV film)
Němá oběť (TV film)
1991 Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
To My Daughter (TV film)
V zájmu dítěte (TV film)
1988 Dvojí život (TV film)
Going to the Chapel
1986 Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
1985 The Little Sister (TV film)
Zvedený (TV film)
1982 Desperate Lives (TV film)
1981 Dozens, The
Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
The Dark End of the Street

TV seriály

2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Donnie the Numbers Guy (E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S10E09)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
A Roll of the Dice (E10)
Velká láska (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E05)
Mocní a silní (S04E04)
Vyšší dobro (S04E02)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Nové zprávy (S04E02)
Rozbouřené vody I (S03E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vlak na věčnost (S09E22)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v budce (S04E02)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Vyšší moc (S02E05)
Radikální zásah (S02E02)
Zeď (S01E13)
další epizody (4)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hannah Tedescová (S03E09)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Síla přírody (S05E09)
Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Občan Joe (S08E15) - a.z.
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
JAG (TV seriál)
Od hlavy k patě (S07E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Sto dní (S03E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Probuzení (S03E10)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Duty Free Rome (S02E02)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Since I Fell for You (S05E22)
On the Toad Again (S05E21)
There Goes the Judge (S05E20)
další epizody (14)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
God Rest Ye Murray Gentleman (S05E08)
New Kidney on the Block (S05E07)
Vowel Play (S05E06)
další epizody (23)
1989 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Placenta Claus Is Coming to Town (S04E07)
Lie Down and Deliver (S04E06)
One Rat, One Ranger (S04E05)
další epizody (20)
1988 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Dummy Dearest (S03E06)
The Princess and the Pee (S03E05)
Sperminator (S03E04)
další epizody (17)
1987 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Divorce with Extreme Prejudice (S02E09)
Goldilocks and the Three Barristers (S02E08)
Rohner vs. Gradinger (S02E07)
další epizody (19)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sidney, the Dead-Nosed Reindeer (S01E12)
El Sid (S01E11)
Fry Me to the Moon (S01E10)
další epizody (12)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
For Love and Honor (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Dorothy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky