foto

Michele Greene

  • nar. 3.2.1962 (55 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 McBride: Jako buldok (TV film)
2005 Záhada Lucy Keyes
2003 Den zlomu (TV film)
Give or Take an Inch
Štvaná žena
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Spasitel (TV film)
2001 Determination of Death
Dokonalá manželka (TV film)
Oheň z nebe (TV film)
2000 Alcatraz Avenue
Divoký grizly (TV film)
1999 Na útěku
Téměř dokonalá vražda
1998 V pasti (TV film)
1997 Cizinec
Odznak zrady (TV film)
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Ďábelský mazlíček
She Woke Up Pregnant (TV film)
1994 Heart of a Child (TV film)
Jak byl dobyt západ (TV film)
Stranger by Night
Unborn II, The
1993 Dítě navíc (TV film)
Němá oběť (TV film)
1991 Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
To My Daughter (TV film)
V zájmu dítěte (TV film)
1988 Dvojí život (TV film)
Going to the Chapel
1986 Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
1985 Little Sister, The (TV film)
Zvedený (TV film)
1982 Desperate Lives (TV film)
1981 Dark End of the Street, The
Dozens, The
Miracle of Kathy Miller, The (TV film)

TV seriály

2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S10E09)
2010 Obhájci (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E05)
Mocní a silní (S04E04)
Vyšší dobro (S04E02)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v budce (S04E02)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Síla přírody (S05E09)
Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Občan Joe (S08E15) - a.z.
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Sto dní (S03E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
For Love and Honor (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Dorothy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

TV pořady

1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace