foto

Joan Pringle

  • nar. 2.6.1945 (75 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Rodina na prvním místě
2006 Na jeden večer (TV film)
2001 Sedmý hřích
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Incognito (TV film)
1998 Gia (TV film)
1994 Eyes of Terror (TV film)
Policajti ve výslužbě (TV film)
1993 Percy & Thunder (TV film)
Visions of Murder (TV film)
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1982 Nejlepší přátelé
1977 Konečné řešení (TV film)
1976 J.D.'s Revenge
1973 Double Indemnity (TV film)

TV seriály

2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nové obzory (S02E20)
2002 Fastlane (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Nejasná zpráva (S07E05)
Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
2000 City of Angels (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 JAG (TV seriál)
Loučení (S04E24)
Ničí dítě (S04E17)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
You Win Some, You Lose Some (S03E25)
Point of No Return (S03E19)
1996 Moloney (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Poškozená (S06E07)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Složité vztahy (S01E02)
1993 Policie New York (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
The Robert Guillaume Show (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
This Is the Life (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Léčba dynamitem (S01E21)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Love Story (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky