foto

Gilles Cohen

  • nar. 15.8.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 De Gaulle
Paris-Brest (TV film)
2019 Le Voyageur (TV film)
Si tu vois ma mère (TV film)
2018 Le Poulain
Les Fantômes du Havre (TV film)
2017 La Vie de Château
Robin
2015 Arrêtez-moi là
Poslední lekce
Tři vzpomínky
2014 Bleu Blanc Gris
Brèves de comptoir
Mea Culpa
Parenthèse
2013 20 ans d´écart
Jeptiška
2012 Crawl
2011 Le Roman de ma femme
Les Yeux de sa mère
Les tribulations d'une caissière
Légitime défense
Une pure affaire
Voir la mer
2010 Pauline et François
Speciální léčba
2009 Des gens qui passent (TV film)
Je ne dis pas non
La Différence, c'est que c'est pas pareil
Perzekuce
Prorok
Sweet Valentine
2008 Dívka z Monaka
Ich Bombe
Nový protokol
2007 Herečky
La clef
Le temps d'un regard
Moje místo pod sluncem
2006 Ambiciózní
Škola pro všechny
2005 Comme James Dean
Gentille
Tlukot mého srdce se zastavil
2004 Králové a královna
2001 Chaos
1992 Un vampire au paradis
1989 Romuald et Juliette
1985 Parking
Tři muži a nemluvně

TV seriály

2019 Osudná jiskra (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Béatrice (S03E05)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 1 (S04E01)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 1 (S03E01)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (8)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Vraie vie d'Omar & Fred, La (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky