foto

David Sederholm

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Chůva k pohledání
1999 Bouřka
1994 Galaxy Beat (TV film)
1993 Arkáda
Hexina
1992 Carne e il diavolo, La (TV film)
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
1990 Hon na ponorku

TV seriály

1999 Movie Stars (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Dummy for Love (S02E03)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Paní Bingová (S01E11)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Manželská poradna (S10E12)
1994 Ellen (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Pomalé tango v jižním Seattlu (S02E01)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)
FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Soukromý detektiv (S06E11)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Nutt House, The (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace