foto

Cici Lau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Mondo Hollywoodland
2019 Love Never Forgets
Vlci
2018 Anyone Home?
Devadesátky
2017 The Jade Pendant
Xin
2015 Love Arcadia
Touch
2014 Mantervention
Thoughts Afar in Moonlight
2013 It's Dark Here
2011 Hop
2010 Burning Palms
2008 Chinaman's Chance
2007 Ping Pong Playa
Souboj s Démonem
2005 American Fusion
2004 Breaking Dawn
2001 Pravá blondýnka
1991 Nadávejte až po setmění

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
O Captain, My Captain (S10E09)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Záložáci (S02E14)
Bude líp (TV seriál)
Get Lit (S03E11)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Type A (S02E10)
2016 Love (TV seriál)
Závěrečná píseň (S01E08)
2015 The Comedians (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pes (S01E03)
Liga snů (TV seriál)
The Draft of Innocence (S07E02)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Playing with Monsters (S07E03)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Díkuvzdání (S01E10)
2011 Breaking In (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Urgentní potřeba kofeinu (S07E14)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 The Tick (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Strach ze ztráty svobody (S07E20)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
The Michael Richards Show (TV seriál)

Dokumentární

2008 Man of a Thousand Faces
2000 Arrest & Trial (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky