Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět nezávislých příběhů, vykreslujících osudy na první pohled běžných jedinců, kteří jsou postaveni před situaci nabourávající jejich dosavadní život takovým způsobem, se kterým se vyrovnávají destruktivně a to ať už vůči sobě nebo svému okolí. (pernicek83)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Jak bylo napsano na zacatku 5 tales of madness. Kazdy pribeh poukazal na jine. prvni pribeh me nejak moc neoslovil mozna proto ze byl prvni a nebo ze byl proste slabsi 3*, druhy pribeh byl hodne zajimavy 5*, treti pribeh myslel jsem ze se mi to zda ale ono ne sice byl slabsi nez druhy ale lepsi nez prvni 4*, ctvrty pribeh jakmile jsem slysel Blanca myslel jsem ze se divam na weeds 4* za hippies jinak bych dal za 3*, paty pribeh no stejne jako druhy zajimavy 5*. Takze suma sumarum 4*. takovy typ filmu neni zrovno moje gusto ale oslovil me uz trailer hlavne hudba v nem (Edvard Grieg In the Hall of the Mountain King) a cekal jsem a cekal. a dockal jsem se teto neotrele podivane. takze dobrou noc a bacha kam strkate prsty! ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

séria 5 navzájom nezávislých psychotických prisprostených príbehov, ktoré pôsobili skôr iritujúco akoby vás mali pobaviť aj keď musím priznať že pár tých svetlých momentov tam bolo...o hercoch sa radšej ani nevyjadrujem...scenár bol strašne odfláknutý. 1. zasnúbený pár a návšteva zvrhlej a žiarlivej dcéry muža... 2. pár, kde si muž rád necháva strkať od svojej priateľky do riti prst... 3. gay pár a adopcia "nemej" černošky... 4. banda sprostých nechcených deciek vs. slúžka... 5. znásilnená žena, ktorej sa to nakoniec zapáči... asi toľko... ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Několik nezávislých příběhů o absurdních situacích, které vás mohou dohnat k absurdním činům. Párkrát jsem se zasmál, ale jinak jsem se neskonale nudil. Vtip má být patrně v tom, že se ve všech 5 příbězích vyskytuje něco hodně vážného a následné řešení asi nejednoho překvapí, ale ne každého rozesměje, protože toto dílo podle mě vůbec není určeno k pobavení, ale zamyšlení. A proč jsem se na to vůbec díval, když se mi to tak nelíbilo? Kvůli slibnému obsazení a žánru. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Konečně skutečný důkaz o skutečném stavu Ameriky. Brenda dorostla, stala se psychoušem a s ksichtem jak pytlík od Mac Sračky byla asi tím nejlepším, co tu bylo. Buzny, co po pokusu o asimilaci divokého negřete, rezignují a pustí ho do lesa? Spratci, co doženou nešťastnou hispánku k sebevraždě? Čubka, co mrdá s negrem a pak si z hnusu nad tím, co udělala, podřízne žíly? Nebo snad perverzní kráva, kterou baví být znásilněná? Co bylo nejhorší? Asi všechno, je to totiž o United Shits of America, zemi neomezených sraček ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem o čem film je, prostě jsem si ho zapnul a čučel s otevřenou pusou... :-) První příběh ve mě budil jistý pocit, že tatínek má svoji holčičku až moc rád, to se po chvilce ukázalo jako pravda, tak jsem pouze čekal, kdy dojde k aktu mezi tátou a dcerkou. Ukázalo se, že jsem se zmýlil, nevadí. I tak se mi to líbilo, pět hvězdiček....Druhý příběh mi přišel více vtipný, i když se jednalo o vážnou věc :)) Kdo z celé planety by se více hodil do tohoto příběhu, než asiatka. Na ni můžeme pohlížet buď jako na slušnou holčičku a nebo jako na perverzní ...... Tak, či, tak si uvědomuji, že právě rozložení herců je naprosto geniální. Mladá nevychovaná, nadržená dcerka + playboy tatínek a jeho blonďatá, žárlící přítelkyně---chlápek s ušuntělým vzhledem, který má rád prst v řiti + mladá poslušná asiatka---dvě bukvice + jedno africké dítě :D --- bohatý parchant + služka, jak jinak v USA, než španělsky mluvicí a silně věřící s pupeční šňůrou ve šperkovnici--- a nakonec, pro mě nejslabší příběh žena, asi indka, se zálibou nechávat se znásilňovat...Celkově to vidím na čtyři zasloužené hvězdičky, hudba byla ušita přímo na míru jednotlivým situacím, herci byli parádní, nemám co dodat, snad jen, neváhejte a pusťte si tento film :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama