foto

Daniel Stamm

  • nar. 20.4.1976 (43 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 13 Sins
2010 Poslední vymítání ďábla
2008 A Necessary Death

TV seriály

2019 Into the Dark (TV seriál)
Down (E05)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Hořící voda (S03E05)
2016 Scream (TV seriál)
Happy Birthday to Me (S02E04)
2014 Intruders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 13 Sins

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace