foto

Rachel Kempson

  • nar. 28.5.1910
    Dartmouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.5.2003 (92 let)
    Millbrook, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vzpomínky
1991 For the Greater Good (TV film)
Uncle Vanya (TV film)
1990 Lorna Doone (TV film)
1988 Stealing Heaven
1985 Vzpomínky na Afriku
1980 Blunt Instrument (TV film)
Malý lord Fauntleroy (TV film)
1970 Jana Eyrová (TV film)
1969 Dotek lásky
Nováčci
Podezřelý (TV film)
Two Gentlemen Sharing
1968 Útok lehké kavalerie
1967 Jokers, The
1966 Dívka Georgy
Grand Prix
1965 Curse of the Fly
1964 Třetí tajemství
1963 Tom Jones
1954 The Sea Shall Not Have Them
1948 A Woman's Vengeance
1946 Srdce v zajetí
1941 Jeannie
1938 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
Shoemaker's Holiday, The (TV film)

TV seriály

1988 Small World (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Černá věž (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1982 The Bell (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace