foto

Carol Leifer

  • nar. 27.7.1956 (64 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Writer’s Block

TV seriály

2014 Devious Maids (TV seriál)
You Can't Take It with You (S02E11)
Crimes of the Heart (S02E04)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dva opičáci a panda (S02E17)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
A Visit from Fay (S02E09)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Rye (S07E11)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)
The Beard (S06E15)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secretary (S06E09)
The Hamptons (S05E20)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Lip Reader (S05E06)

TV pořady

2016 Better Late Than Never (TV pořad)
2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2000 72. Annual Academy Awards (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Americká nakládačka
2007 Pan Včelka
2003 The Alan Brady Show (TV film)
1992 Medusa: Dare to Be Truthful (TV film)
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale

TV seriály

2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Officer Krupke (S07E08)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Kurz předporodní přípravy (S08E21)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Invitations (S07E22)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
The Kiss Hello (S06E16)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
1989 Caroline's Comedy Hour (TV seriál)

Dokumentární

1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Writer’s Block

Host

TV pořady

2020 More Funny Women of a Certain Age (TV pořad)
This Is Stand-Up (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1987 Jerry Seinfeld: Stand-Up Confidential (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky