foto

Don Keith Opper

  • nar. 1.1.1949 (68 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Infection
1998 "Defektiv" BOONE
1996 Suddenly (TV film)
1993 Malovaná pustina
Vražedný computer
1992 Critters 4
Proměna Betty Lou
1991 Critters 3
Great Pretender, The (TV film)
1989 Forgotten, The (TV film)
1988 Critters 2
1987 Slamdance
1986 Cesta Černého měsíce
Critters
1984 Zákon města
1982 Android

TV seriály

2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Booker (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Painkiller Jane (TV film)
Supernova (TV film)
1987 Slamdance
1984 Zákon města
1982 Android

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace