Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

V mestečku Grover Bend sú Veľkonočné sviatky za dverami, maľované vajíčka pred nimi a Kriteri v nich. Pokračovanie ponúka presne to čo som očakával, malých potvoriek je viac, je s nimi väčšia sranda, dokonca sú organizovanejšie. Navrátilcom od minula to šľape rovnako dobre, niektorí prešli akýmsi vývojom, podivín Charlie figuruje na výplatnej listine vesmírnych kovbojov a parťák Johna Steela našiel svoje pravé ego v buchte z Playboya. Chválim, že na prístupný rating to má celkom odvážne gore triky a jedny fantastické dudy. Inak je to samozrejme veľmi jednoduchá blbôstka. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tooooľko kecania !!! Film sa venuje len postavám a ich podozreniu z hrozby chlpatých guľatých žrútov. Absolutne nepodstatné veci. Jednoznačne tu malo byť viac akcie, viac Kriterov a tej srandovnej aury, ktorú majú okolo seba stále, keď sú na scéne. Pár dobrých a vtipných nápadov to má (šantenie v reštaurácii a následne plešatý Kriter, obrovská guľa poskladaná z Kriterov...), ale je toho málo. Nudil som sa a pretáčal som. Ako keby nevedeli tvorcovia, čo bolo na jednotke najlepšie. Nie trápni lovci, trápne postavy a ich problémy, ale Kriteri ! Pridali akurát ich počet, keď je ich 10-krát viac ako v jednotke, ale na scéne sú len 10-15 minút. ()

Reklama

fruity 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom s našima ve Světozoru když mi byli 4 roky. Mamka si myslela, že je to komedie. Prý takový roztomilý chlupatý kuličky. Byl to ten nejděsivější film, kterej jsem do tý doby viděl. Ještě několik let jsem se bál, že mam pod postelí vejce, z kterýho se vylíhne crittersák :) hlavně o velikonocích ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Z původní rodinky se vrací jen Bradley, ale také Charlie, který se přidal k lovcům a pochopitelně Critters. Ti se vyklubou z vajíček, zapomenutých na konci prvního dílu. Pryč je hororovost, nastupuje zábava, akce a hlavně monumentálnost. Critters je spousta, sežerou všechno na co přijdou a zaplavují celé městečko. Jejich řádění se blíží Gremlins a vůbec celý díl je parádně odlečený (scéna kdy se jeden z lovců zkouší proměnit na Freddyho nemá chybu). Nicméně přes to všechno jsou Critters stále smrtelně nebezpeční, což dokáže jedna překvapivá smrt, kterou jsem si nepamatoval a výborné finále s obří koulí. Jo a některé scény jsou neskutečně vymakané (nástup šerifa, finální Charlieho let). ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Narovnako ako prvý diel, to znamená, že kto je závislý na malých us mestečkách, bude si v tom lebediť. Ale inak klasika, sympatické a rôznorodé charaktery, perfektné praktické efekty, a ešte taká ta doznievajúca 80s atmosféra so skvelým soundtrackom. Možno trošku krvavejšie a viac čierneho humoru, ale o tom to v prvom rade nie je. Oh, a krásna a sympatická hlavná hrdinka! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)

Reklama

Reklama