foto

Paul Hecht

  • nar. 16.8.1941 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
2009 My Dog Tulip
2008 Vote and Die: Liszt for President
2005 Nevěřte mužům
2002 Poslední volání (TV film)
Scar Tissue (TV film)
2001 Obžalovaná (TV film)
Zpátky na zem
1999 Dear America: Dreams in the Golden Country (TV film)
Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
1998 Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
1997 Soukromé neřesti
1996 Klub odložených žen
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
1993 S nepřátelským úmyslem (TV film)
1992 Jack and His Friends
1991 Walking the Dog
1989 True Blue (TV film)
1988 Nový život
1985 Joshua a jeho život
1983 Running Out (TV film)
1982 Bouře
1981 Bankovní převod
Family Reunion (TV film)
Překročit práh
1980 OHMS (TV film)
1979 Mary and Joseph: A Story of Faith (TV film)
1976 Divoké včely (TV film)
Vražda na ulici (TV film)
1975 Fear on Trial (TV film)
Impostor, The (TV film)
Last of the Mohicans, The (TV film)
Reincarnation of Peter Proud, The
1974 Only God Knows
1973 Pueblo (TV film)
1971 Selfish Giant, The

TV seriály

2004 Queer as Folk (TV seriál)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
2001 The Associates (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Single Life (S01E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Merger (S10E04)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Showtime (S07E17)
D-Girl (S07E15)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Helpless (S03E06)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Writer Wrong (S02E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Life Choice (S01E12)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Heart of Darkness (S01E02)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Loving Friends and Perfect Couples (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Death Ride (S01E04)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2001 Impressionists, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace