foto

Richard Cant

  • nar. 1964
    Dartford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie, královna skotská
Stan a Ollie
2007 Přijít a zazářit
Stuart: Život pozpátku (TV film)
2004 (Past Present Future) Imperfect
2002 Shackleton (TV film)
2001 Neposlušné srdce

TV seriály

2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
2009 Podezřelý (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)

Divadelní záznam

2017 Saint Joan (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky