foto

Jeff Lewis

Biografie

Jeff Lewis je americký herec, komik ale i režisér a tvůrce různých skečů a humorných scének. U nás je pravděpodobně nejznámější svou rolí v internetovém seriálu THE GILD, kde hraje Vorka, jednoho ze skupiny hráčů MMORPG. Sám o sobě tvrdí, že je dost velký hráč a že nebýt jeho ženy mohl by být na hrách závislý. Kromě účinkování v The Guild má vlastní komediální projekty jako je Jeffova pětiminutová komediální hodinka, což je série skečů taktéž ve formě internetového seriálu. Jeff má za sebou účinkování v epizodních rolích různých seriálů a skečů. Například jste ho mohli zahlédnout v seriálu JMENUJI SE EARL či GLEE. Jeff žije v L.A., v roce 2010 se mu narodila dcera.

Hana "Erinien" K

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chasing Molly
2016 Ave, Caesar!
2014 The Massively Mixed-Up Middle School Mystery (TV film)
2010 Ashley's Ashes
2006 Destination Mars
2005 Game Time
Wannabe

TV seriály

2016 Scare PewDiePie (TV seriál)
2015 Horrified (TV seriál)
Muzzled the Musical (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
Big Night, Big Fight (S01E13)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Lockdown (S02E07)
2010 5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Kamenolom (S02E04)
2009 Glee (TV seriál)
Na vozíku (S01E09)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earle, neumírej, část druhá (S03E15)
2007 The Guild (TV seriál)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Holka, kterou miluju (S05E11)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Getting Grace

TV seriály

2007 The Guild (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Root of All Evil (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace