foto

Amy Okuda

  • nar. 6.3.1989 (31 let)
    Torrance, California, USA

Biografie

Amyna filmografie není vůbec rozsáhlá, nejznámější je pravděpodobně její role v internetovém seriálu THE GUILD, kde hraje „mrchu“ Tinkerballu, členku guildy. Jinak jste ji také mohli vidět v seriálu CALIFORNICATION s Davidem Duchovnym. Amy je Američanka s japonskými kořeny. Je velmi sportovně zaměřená a má velké taneční nadání, což můžete vidět i v klipech vytvořených k seriálu The Guild. Hraje také například v klipu Tonight, I am Frakknig You. Tancuje v různých klipech jako tanečnice v pozadí.

Hana "Erinien" K

Herecká filmografie

Filmy

2020 Liked
2018 So Close (TV film)
2016 All Exchanges Final
2015 Ahoj, já jsem Doris
Pomsta je má
2013 Chastity Bites
It's Dark Here
2012 It Has Begun: Bananapocalypse

TV seriály

2019 Atypický (TV seriál)
Pátrání po Hnědém cukříkovi (S03E10)
Sam jde na procházku (S03E09)
Šílená šoférka Paige (S03E08)
další epizody (10)
2018 Atypický (TV seriál)
Pravidla Ernsta Shackletona pro přežití (S02E10)
Život pod úhlem (S02E08)
Rozmazání (S02E07)
další epizody (6)
Dobré místo (TV seriál)
Víra hory přenáší (S02E08)
2017 Atypický (TV seriál)
Utišující vlastnosti sněhu (S01E08)
Ztracená masová kulička (S01E07)
A jde se na to (S01E06)
další epizody (8)
Dobré místo (TV seriál)
Všechno je fajn! (S02E01)
Co mě motivuje (S01E11)
MacGyver (TV seriál)
War Room + Ship (S02E10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Kopance (S05E03)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Naléhavá situace kategorie 55: Konec světa (S01E05)
Letmo (S01E02)
Scream Queens (TV seriál)
The Hand (S02E07)
Vražedná práva (TV seriál)
Anna Mae (S02E15)
It's a Trap (S02E12)
What Happened to You, Annalise? (S02E10)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Three Monkeys (S01E06)
The New Normal (S01E05)
Od A do Z (TV seriál)
J Is for Jan Vaughan (E10)
Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
Hi, I'm Philip (S02E08)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
další epizody (8)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Obvinění s upřesněním (S01E22)
Nešika (TV seriál)
#drama (S04E16)
Chirurgové (TV seriál)
Jsem v tom sama (S10E20)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Nevěsta pro milionáře (S04E19)
2012 Away We Happened (TV seriál)
Crash & Bernstein (TV seriál)
Jane by Design (TV seriál)
The Image Issue (E06)
2010 Bite Me (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
LOL (S01E05)
The Guild (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Flog, The (TV pořad)