Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tenhle novopečený námořní kapitán je trouba a trdlo, takže když ho najmou, aby velel luxusní výletní lodi, pašeráci v podpalubí si mnou ruce. (Netflix)

Recenze (8)

MegaKlatic 

všechny recenze uživatele

Krátká kravina, jejiž animace neurazí ani nenadchne. Humor typický pro pubertální trouby, hloupé vtipy a konstatní narážky na sex. Příběh poměrně zajímavý. Jestli něco Netflix fakt umí, jsou to animáky s tímhle typem humoru. Akorát nebudu kecat, byl jsem do toho děje celkem zažranej, takže ten konec otevřenější než Inception mě docela nasral. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Další animák ze záplavy nekorektních  seriálů. Přijde mi, že si tím autoři "ulevují" právě od přehnané korektnosti dnešní doby a to myslím globálně. Takže se tu zasmějeme, je tu pár sprosťáren, úchyláren, nechutností....Jinak nic, čím by tento seriál výrazně vyplaval nad povrch průměrnosti. Nějaké díly mě vyloženě nebavili a musel sem i přeskakovat, takže si seriál nedrží čistý balanc zábavnosti a brzdí tak vcelku povedený rozjezd, což mě později mrzelo. V podstatě mají všechny tyto animáky pro dospělé společného jmenovatele a tak se i tato recenze dá pojmout ctrl+c a ctrl+v, za předpokladu, že budu recenzovat podobnou podívanou. Anebo má smysl psát nadprůměrnou recenzi na průměrný seriál? Nicméně na vypnutí a odreagování se od všedního života je to parádička. Tyhle seriály furt fungují! Dávám 3,654321* A pokud bude 2 série a udrží si svůj rytmus, pak možná tu 4* dám, protože málokdo umí udělat druhou sérii šťavnatou. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama