foto

Campbell Cooley

  • nar. 13.1.1966 (51 let)
    Pensacola, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Escargore
2014 Ghost Shark 2: Urban Jaws
I Survived a Zombie Holocaust
2011 Compound
2010 Wound
2005 V zajetí rychlosti
2000 Vertical Limit

TV seriály

2017 Power Rangers Ninja Steel (TV seriál)
2013 Power Rangers Megaforce (TV seriál)
2012 Spartakus (TV seriál)
Uprchlík (S02E01)
2010 Spartakus (TV seriál)
Stínohra (S01E05)
Tajemství jámy (S01E04)
Sacramentum Gladiátorům (S01E02)
další epizody (4)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Power Rangers: Operace Overdrive (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2003 Secret Agent Men (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace