foto

Marla McGuire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 The Salton Sea
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)
2009 Body Politic (TV film)
Lock and Roll Forever
2005 Všechna naše tajemství (TV film)
2003 Osamělý strážce (TV film)
1999 Krutá daň (TV film)

TV seriály

2020 Your Honor (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 For the People (TV seriál)
You Belong Here (S02E06)
One Big Happy Family (S02E05)
The Vast, Immovable Object (S02E04)
další epizody (6)
Strange Angel (TV seriál)
Aeon (S02E07)
The Tower (S02E06)
The Hanged Man (S02E05)
další epizody (7)
Vražedná práva (TV seriál)
I'm the Murderer (S06E07)
Prosím řekni, že nikdo další neumřel (S05E15)
Udělej ze mě nepřítele (S05E14)
další epizody (8)
2018 For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
Extraordinary Circumstances (S01E09)
Flippity-Flop (S01E08)
další epizody (10)
Sedm sekund (TV seriál)
Bailed Out (E08)
Boxed Devil (E07)
Until It Do (E06)
další epizody (8)
Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (S01E10)
Sacrament of the Ancestors (S01E09)
Evocation of the Elders (S01E08)
další epizody (10)
Vražedná práva (TV seriál)
Chci tě milovat až do smrti (S05E08)
Podfoukla mě (S05E07)
Můžeme ho najít (S05E06)
další epizody (15)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
All The World’s A Stage (E03)
In Fair Verona, Where We Lay Our Scene (E01)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
A Little Conversation About Trust (E03)
The Catch (TV seriál)
The Knock-Off (S02E08)
The Birthday Party (S02E07)
Vražedná práva (TV seriál)
Žij. Žij. Žij (S04E08)
Goliášovi nikdo nefandí (S04E07)
Buď silná, mámo (S04E06)
další epizody (13)
2016 Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
Pilot (E01)
Nesvá (TV seriál)
Broken as Fuck (S01E08)
Real as Fuck (S01E07)
Guilty as Fuck (S01E06)
další epizody (8)
The Catch (TV seriál)
The Real Killer (S01E02)
Pilot (S01E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Kdo umřel? (S03E09)
Už žádnou krev (S03E08)
Mateřská intuice (S03E07)
další epizody (15)
Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Trump Card (S05E20)
Buckle Up (S05E19)
další epizody (7)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Ahoj, já jsem Philip (S02E08)
Chci, abys umřela (S02E07)
další epizody (15)
Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
You Got Served (S05E05)
další epizody (17)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
Six (S01E06)
Out of the Past (S01E05)
The Decisions (S01E04)
další epizody (6)
Vražedná práva (TV seriál)
Zabij mě, zabij mě, zabij mě (S01E09)
Je ženatý (S01E08)
Zasloužil si zemřít (S01E07)
další epizody (8)
Skandál (TV seriál)
Where the Sun Don't Shine (S04E09)
The Last Supper (S04E08)
Baby Made a Mess (S04E07)
další epizody (17)
Zločin (TV seriál)
Eden (S04E06)
Truth Asunder (S04E05)
Dream Baby Dream (S04E04)
další epizody (6)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Wild Nights Are Calling (S02E15)
What Kind of Fool Do You Think I Am (S02E14)
Whatever It Takes (S02E13)
další epizody (15)
Skandál (TV seriál)
A Door Marked Exit (S03E10)
YOLO (S03E09)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
další epizody (16)
Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
From Up Here (S03E11)
Six Minutes (S03E10)
další epizody (6)
2012 Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
Defiance (S02E07)
další epizody (16)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (13)
Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
Sacrificial Lam (S05E07)
The Medal of Mary (S05E06)
další epizody (8)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Hold on Tight (E12)
Everything's as It Should Be (E11)
další epizody (13)
Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (11)
Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
A Womb with a View (S04E12)
Provo-Cation (S04E11)
další epizody (13)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Unexpected Arrival (S02E12)
The Convertible (S02E11)
další epizody (4)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Plan (S02E08)
The Summer House (S02E07)
další epizody (6)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (10)
Heartland (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (7)
2006 What About Brian (TV seriál)
Sex, Lies and Videotape (S01E05)
The Importance of Being Brian (S01E04)
Moving Day (S01E03)
další epizody (5)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (6)
2005 Chirurgové (TV seriál)
První služba (S01E01)
První prezidentka (TV seriál)
Pilot (E01)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2002 Druhá šance (TV seriál)
Chance of a Lifetime (S03E19)
Losing You (S03E18)
Experience Is the Teacher (S03E17)
další epizody (9)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Premiéra (S03E09)
Sexuální krize (S03E08)
další epizody (24)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Řidičský průkaz (S02E08)
Soupeření (S02E07)
Jessie má problémy (S02E06)
další epizody (18)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Perníková chaloupka (S01E12)
Není kouře bez ohně (S01E11)
Den díkůvzdání (S01E10)
další epizody (11)
1998 Síť (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Incident (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky