foto

Cheri Ruff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2000 Million Dollar Hotel
1998 Dopisy od vraha
Málem hrdinové
1996 Encino Woman (TV film)
1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
Dívčí klub
Freaky Friday (TV film)
1994 Malá velká liga
The Shaggy Dog (TV film)
1993 Zachraňte Willyho!
1992 Neviditelný na útěku
1990 The End of Innocence
1989 Karate Kid 3
1988 Bláznivá střela
Klub zabijáků (TV film)
Únos letu číslo 847 (TV film)
1986 Karate Kid 2
Stůj při mně
Velké problémy
1985 Malice in Wonderland (TV film)
Stark (TV film)
1984 Gremlins
Karate Kid
1983 Independence Day
1981 Celebration (TV film)
Elvis and the Beauty Queen (TV film)
1980 Bogie (TV film)
Last Song, The (TV film)
Milující páry
1977 The Kentucky Fried Movie
1976 Bobbie Jo and the Outlaw
Cannonball

TV seriály

2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Dva dny a dvě noci (S01E24)
2001 Druhá šance (TV seriál)
The Other End of the Telescope (S02E14)
Suspicion (S02E12)
Marná lásky snaha (S02E10)
další epizody (4)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Jessie má problémy (S02E06)
Velký projekt (S02E05)
Strach z pádu (S02E03)
1999 Lot, The (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S03E16)
A tímto vás prohlašuji... (S03E15)
Tempus, kdo je to? (S03E14)
další epizody (5)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Perfect Strangers (TV seriál)
Wedding Belle Blues (S04E22)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Wonder Woman (TV seriál)
Phantom of the Roller Coaster, Part 2 (S03E24)
Phantom of the Roller Coaster, Part 1 (S03E23)
The Man Who Could Not Die (S03E22)
další epizody (12)
1978 Wonder Woman (TV seriál)
Gault's Brain (S03E12)
Pot of Gold (S03E11)
Stolen Faces (S03E10)
další epizody (22)
1977 The Love Boat (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
The Deadly Toys (S02E12)
Mind Stealers from Outer Space: Part 2 (S02E11)
Mind Stealers from Outer Space: Part 1 (S02E10)
další epizody (18)
1976 Wonder Woman (TV seriál)
The Pluto File (S01E08)
Wonder Woman vs Gargantua (S01E07)
The Feminum Mystique: Part 2 (S01E06)
další epizody (5)
1974 Rhoda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky