foto

Rip Taylor

  • nar. 13.1.1935
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 6.10.2019 (84 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Silent But Deadly
2010 Jackass 3
2006 Jackass 2
2005 Lost Reality 2: More of the Worst
2004 Lost Reality
2003 Alex a Emma
2002 Jackass: Film
2000 H.R. Pufnstuf - The Strange World of Sid & Marty Krofft: The E! True Hollywood Story (TV film)
The Boys Behind the Desk
1998 Elvis Is Alive! I Swear I Saw Him Eating Ding Dongs Outside the Piggly Wiggly's
1995 Private Obsession
Vražedný boj
1994 Mlčení šunek
1993 Neslušný návrh
Waynův svět 2
1992 Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Tom a Jerry: Film
1990 Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
1987 Amazonky na Měsíci
1984 Vraždy podle kalendáře (TV film)
1982 Nikdo to nemá lehké
1980 The Gong Show Movie
The Gossip Columnist (TV film)
1978 Cinderella at the Palace (TV film)
1977 Chatterbox
The Happy Hooker Goes to Washington
1964 I'd Rather Be Rich

TV seriály

2006 Vladařova nová škola (TV seriál)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Graceino výročí 2/2 (S07E09)
2002 Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
1992 The Addams Family (TV seriál)
1984 Down to Earth (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1978 The $1.98 Beauty Show (TV seriál)
1977 Wacko (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1969 Here Comes the Grump (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

2012 Carol Channing: Larger Than Life
2004 Goodnight, We Love You
2003 Gong Show: The E! True Hollywood, The (TV film)
2002 Film o filmu Jackass (TV film)
2001 Confetti Brothers, The
1984 Sexy Shorts

Hudební videoklipy

1984 Helix: Gimme Gimme Good Lovin' (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
Surviving the Holidays with Lewis Black (TV pořad)
2005 Ron White Show, The (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)
1977 Happy Birthday, Las Vegas (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky